Dobrá nálada I: Archív

A prach na ně usedá, brouci je prožírají.
Zamčeno
Koveras
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Koveras »

LordArian píše:Fryn: Vánoce a dobrá nálada?, Hm... :cry:
Letošní Vánoce budu mít opravdu klidné. :lol: Konečně! A přeji to všem. ;-)
[img:02a03da0e2]http://koveras19.wz.cz/Neverwinter/NWN.jpg[/img:02a03da0e2]
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

Hm, vždycky jsem nesnášel Vánoce a letos to bude jen horší, páč hned po nich začíná série zkoušek a zkoušek... já chci na střední! :-(
Ale jinak mám relativně dobrou náladu, páč jdu za chvilinku na Mrtvou nevěstu Tima BUrtona a našla se má peněženka... byť moc netuším jakým způsobem... Jen škoda, že už jsme utratil spoustu času a peněz vyřizováním nových dokladů...
Arian
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arian »

Já mám dneska dobrou náladu, jelikož jsem zjistil, že zítra můžu bulat a jelikož asi v lednu pojedu do Itálie na hory
Naposledy upravil(a) Arian dne 29.11.2005 18:17, celkem upraveno 1 x.
Vidíš-li na konci černého tunelu světlo, pak je to obvykle na tebe letící fotonové torpédo
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

LordArian píše:Já mám dneska dobrou náladu, jelikož jsem zjistil, že zíra můžu bulat a jelikož asi v lednu pojedu do Itálie na hory
??? :-o :-o :-D
Arian
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arian »

Máti dnes dělala večeři( což dělá pravidelně tak 1 za měsíc) a bylo to něco jako...hm, fazolový guláš. Pak jsem ale dle konzervi zjistil, že už byli 3 týdny prošlé. A co se náhodou stane? Zítra mi bude strašně špatně :angel:
Já jsem ale zlej :twisted:
Vidíš-li na konci černého tunelu světlo, pak je to obvykle na tebe letící fotonové torpédo
Koveras
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Koveras »

LA: Kolik píšete písemek? To by mě schválně docela zajímalo. A z čeho máš být na 100% tasen? :-D

Dobrou náladu mám poslední tři dny, ale blíží se to k náladě smíšené.
[img:02a03da0e2]http://koveras19.wz.cz/Neverwinter/NWN.jpg[/img:02a03da0e2]
derkel
Sigilan

Příspěvek od derkel »

LordArian píše:Máti dnes dělala večeři( což dělá pravidelně tak 1 za měsíc) a bylo to něco jako...hm, fazolový guláš. Pak jsem ale dle konzervi zjistil, že už byli 3 týdny prošlé. A co se náhodou stane? Zítra mi bude strašně špatně :angel:
Já jsem ale zlej :twisted:
Nez aby mi bylo blbe tak radsi do skoly
Arronax
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arronax »

Ja mám dnes docela fajn náladu. Kedže som zistil, že prvé 4 hodiny sú suplované... a zvyšok sa prežije. :twisted: :twisted: :twisted:
Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg
thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul.
Arian
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arian »

Mám SKVĚLOU náladu. Jestli se nic nepo...mám do Vánoc neomezený net a kabelovku včetně HBO!! Ještě to chce nějakou kundu u boku a je to paráda...
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

LordArian píše:Mám SKVĚLOU náladu. Jestli se nic nepo...mám do Vánoc neomezený net a kabelovku včetně HBO!! Ještě to chce nějakou kundu u boku a je to paráda...
Kunda u boku? Já bych řekla, že tento orgán bude asi člověku jako jsi Ty příjemnější jinde.......... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
KOFi-chan
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KOFi-chan »

Vampiria píše:
LordArian píše:Mám SKVĚLOU náladu. Jestli se nic nepo...mám do Vánoc neomezený net a kabelovku včetně HBO!! Ještě to chce nějakou kundu u boku a je to paráda...
Kunda u boku? Já bych řekla, že tento orgán bude asi člověku jako jsi Ty příjemnější jinde.......... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
LordArian se fakt nezdá :!: :twisted: :lol:
Tokkar
Dabus

Příspěvek od Tokkar »

A takovej to bejval milej a slusnej chlapecek, ten LordArian :-)
The Oldest King's Knight At Realm is like a shadow on Sigil's street at moonless night.
Frosty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frosty »

Čemu se divíte..? :lol:
LordArian píše:Já jsem ale zlej :twisted:
I když na to taky koukám, jak tele na nový vrata :eh: :think: :-D... Asi u něj probíhá naprosto opačná přeměna, než u Viconie :lol:

Jinak mám dnes po 'delší odmlce' zase lepší náladu, jelikož jdu dnes o 2 hoďky dřív z práce a snad už budu mít konečně opravený můj kompík :pray:
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
Arian
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arian »

Vampiria píše:
Kunda je u mě mimo jiné výraz pro nádhernou borku...(to jen tak, aby bylo jasno) 8-)
KOFi-chan
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KOFi-chan »

LordArian píše:Kunda je u mě mimo jiné výraz pro nádhernou borku...(to jen tak, aby bylo jasno) 8-)
U jedné mé kamošky je to naopak výraz pro krásnýho borca - a když je fakt super, tak je to megakunda :-D
A samotnej výraz "kunda" pochází z latiny, takže nic špatnýho to vlastně ani není.. 8-)
Zamčeno

Zpět na „Archivy“