Letošní Vánoce budu mít opravdu klidné.LordArian píše:Fryn: Vánoce a dobrá nálada?, Hm...
Dobrá nálada I: Archív
- Koveras
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
[img:02a03da0e2]http://koveras19.wz.cz/Neverwinter/NWN.jpg[/img:02a03da0e2]
- Ajantis
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Hm, vždycky jsem nesnášel Vánoce a letos to bude jen horší, páč hned po nich začíná série zkoušek a zkoušek... já chci na střední! 
Ale jinak mám relativně dobrou náladu, páč jdu za chvilinku na Mrtvou nevěstu Tima BUrtona a našla se má peněženka... byť moc netuším jakým způsobem... Jen škoda, že už jsme utratil spoustu času a peněz vyřizováním nových dokladů...
Ale jinak mám relativně dobrou náladu, páč jdu za chvilinku na Mrtvou nevěstu Tima BUrtona a našla se má peněženka... byť moc netuším jakým způsobem... Jen škoda, že už jsme utratil spoustu času a peněz vyřizováním nových dokladů...
Já mám dneska dobrou náladu, jelikož jsem zjistil, že zítra můžu bulat a jelikož asi v lednu pojedu do Itálie na hory
Naposledy upravil(a) Arian dne 29.11.2005 18:17, celkem upraveno 1 x.
Vidíš-li na konci černého tunelu světlo, pak je to obvykle na tebe letící fotonové torpédo
Máti dnes dělala večeři( což dělá pravidelně tak 1 za měsíc) a bylo to něco jako...hm, fazolový guláš. Pak jsem ale dle konzervi zjistil, že už byli 3 týdny prošlé. A co se náhodou stane? Zítra mi bude strašně špatně 
Já jsem ale zlej
Já jsem ale zlej
Vidíš-li na konci černého tunelu světlo, pak je to obvykle na tebe letící fotonové torpédo
- Koveras
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
LA: Kolik píšete písemek? To by mě schválně docela zajímalo. A z čeho máš být na 100% tasen?
Dobrou náladu mám poslední tři dny, ale blíží se to k náladě smíšené.
Dobrou náladu mám poslední tři dny, ale blíží se to k náladě smíšené.
[img:02a03da0e2]http://koveras19.wz.cz/Neverwinter/NWN.jpg[/img:02a03da0e2]
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Kunda u boku? Já bych řekla, že tento orgán bude asi člověku jako jsi Ty příjemnější jinde..........LordArian píše:Mám SKVĚLOU náladu. Jestli se nic nepo...mám do Vánoc neomezený net a kabelovku včetně HBO!! Ještě to chce nějakou kundu u boku a je to paráda...
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
- Frosty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Čemu se divíte..?
... Asi u něj probíhá naprosto opačná přeměna, než u Viconie
Jinak mám dnes po 'delší odmlce' zase lepší náladu, jelikož jdu dnes o 2 hoďky dřív z práce a snad už budu mít konečně opravený můj kompík
I když na to taky koukám, jak tele na nový vrataLordArian píše:Já jsem ale zlej
Jinak mám dnes po 'delší odmlce' zase lepší náladu, jelikož jdu dnes o 2 hoďky dřív z práce a snad už budu mít konečně opravený můj kompík
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
Kunda je u mě mimo jiné výraz pro nádhernou borku...(to jen tak, aby bylo jasno)Vampiria píše:Kunda u boku? Já bych řekla, že tento orgán bude asi člověku jako jsi Ty příjemnější jinde..........LordArian píše:Mám SKVĚLOU náladu. Jestli se nic nepo...mám do Vánoc neomezený net a kabelovku včetně HBO!! Ještě to chce nějakou kundu u boku a je to paráda...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()