Ludia ktorí už mesiac pred Vianocami stresujú, že nemajú darčeky a uprataný byt mi pripadajú ... ehm... smiešni
Blbá nálada I: Nechutná skládka depresí
- Sirine
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
A lidi, co to zjistí ani ne týden před vánoci?nuke píše:Tiež zastávam Vlasákov názor. Vianoce si predsa môžme urobiť aké chceme (teda asapoň by sme sa o to mali snažiť).
Ludia ktorí už mesiac pred Vianocami stresujú, že nemajú darčeky a uprataný byt mi pripadajú ... ehm... smiešni
...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
Take it easy. Vianoce si sprav pohodovéalexa píše:No, to značí, že dárečky nemám, na cukroví jsem připravila těsta dnes, uklízím průběžně...stromky se prý prodávají a kapři taky...takže uvidíme...v nejhorším zajedeme někam, hm, na měsíc![]()
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Neuklízím, cukroví máti koupí (nerada peče a ono je to levnější) a dárky letos nebudou, bo na ně nemáme peníze, s přáteli si dárky nedávám...no já se těším, jak se štědrý večer přejím do bezvědomí a upadnu do slastného kómatu
na nějaký duchovní rozměr vánoc či neurotisování se v obchodech srdečně kašlu a těším se na matčin bramborový salát a smažené filé - po dvou měsících budu mít zase domácí stravu 
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Skoda ze nemam pri sebe fotoaparat.Ukazal by som ako to u mna vyzera teraz a tak isto to bude vyzerat aj na vianocenuke píše:... Vianoce si sprav pohodovéJa deň pred Vianocami nahádžem všetok mišung pod postel, vysajem koberec, utriem prach a hotovo.
"Máš štestí,že mám deset kilo podváhu. Jinak už by z tebe byla mrtvá liška."
Myron
Myron
- Ajantis
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Nic týkající se Vánoc mě nestresuje- na dárky, cukroví, uklízení zvysoka kašlu, jako svátky "pohody, míru a lásky" je neberu, když se chce chovat k svým blízkým hezky, nepotřebuje na to žádný svátky... navíc já s těmi blízkými nebudu. A pak je taky hnusný počasí.
Takže co zbývá? volno- které zcela strávím učením do školy...
Takže co zbývá? volno- které zcela strávím učením do školy...
S tím plný souhlas, není nad to se tak chovat kdykoli a ne prostě na povel... ale u někoho to tak bohužel funguje a zaplaťpánbu, že aspoň těch jedenkrát do roka, když už nicAjantis_CG_thief píše:Nic týkající se Vánoc mě nestresuje- na dárky, cukroví, uklízení zvysoka kašlu, jako svátky "pohody, míru a lásky" je neberu, když se chce chovat k svým blízkým hezky, nepotřebuje na to žádný svátky...
To je jak se Silvestrem, kdy mi to veselení a popíjení na povel spíš leze krkem. Fajn, je to konec roku a je tu novej rok, významný den to je, ale uznávat dogma, že je to ten nejlepší den na juchání, to je poněkud mělké... Ale zase, proč to hrotit a pociťovat znechucenost... juchat budu po svym na Silvestra, juchat budu po svym jindy, takže co