Blbá nálada I: Nechutná skládka depresí

A prach na ně usedá, brouci je prožírají.
Zamčeno
nuke
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nuke »

Tiež zastávam Vlasákov názor. Vianoce si predsa môžme urobiť aké chceme (teda asapoň by sme sa o to mali snažiť).
Ludia ktorí už mesiac pred Vianocami stresujú, že nemajú darčeky a uprataný byt mi pripadajú ... ehm... smiešni :roll:
Sirine
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sirine »

nuke píše:Tiež zastávam Vlasákov názor. Vianoce si predsa môžme urobiť aké chceme (teda asapoň by sme sa o to mali snažiť).
Ludia ktorí už mesiac pred Vianocami stresujú, že nemajú darčeky a uprataný byt mi pripadajú ... ehm... smiešni :roll:
A lidi, co to zjistí ani ne týden před vánoci? ;-) 8-)
...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
Sirine
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sirine »

No, to značí, že dárečky nemám, na cukroví jsem připravila těsta dnes, uklízím průběžně...stromky se prý prodávají a kapři taky...takže uvidíme...v nejhorším zajedeme někam, hm, na měsíc :roll: 8-)
...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
nuke
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nuke »

alexa píše:No, to značí, že dárečky nemám, na cukroví jsem připravila těsta dnes, uklízím průběžně...stromky se prý prodávají a kapři taky...takže uvidíme...v nejhorším zajedeme někam, hm, na měsíc :roll: 8-)
Take it easy. Vianoce si sprav pohodové ;-) Ja deň pred Vianocami nahádžem všetok mišung pod postel, vysajem koberec, utriem prach a hotovo.
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

Neuklízím, cukroví máti koupí (nerada peče a ono je to levnější) a dárky letos nebudou, bo na ně nemáme peníze, s přáteli si dárky nedávám...no já se těším, jak se štědrý večer přejím do bezvědomí a upadnu do slastného kómatu :-D na nějaký duchovní rozměr vánoc či neurotisování se v obchodech srdečně kašlu a těším se na matčin bramborový salát a smažené filé - po dvou měsících budu mít zase domácí stravu :-D
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
raider
Sigilan

Příspěvek od raider »

nuke píše:... Vianoce si sprav pohodové ;-) Ja deň pred Vianocami nahádžem všetok mišung pod postel, vysajem koberec, utriem prach a hotovo.
Skoda ze nemam pri sebe fotoaparat.Ukazal by som ako to u mna vyzera teraz a tak isto to bude vyzerat aj na vianoce :-D Vianoce si spravim pohodove,vlastne snazim sa aby kazdy den bol pohodovy.
"Máš štestí,že mám deset kilo podváhu. Jinak už by z tebe byla mrtvá liška."
Myron
nuke
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nuke »

raider, Vampiria : Tak tak, takto nejak to má vyzerať :applause:
Arian
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arian »

Takže počítá někdo s tím, že Vánoce stráví u počítače?
Vidíš-li na konci černého tunelu světlo, pak je to obvykle na tebe letící fotonové torpédo
raider
Sigilan

Příspěvek od raider »

LordArian píše:Takže počítá někdo s tím, že Vánoce stráví u počítače?
Po povinnej spolocnej vianocnej vecery (pri ktorej sa asi ako kazdy rok nevyhnem citaniu z biblie :-D ) sa nenapadne presuniem k pocitacu .
"Máš štestí,že mám deset kilo podváhu. Jinak už by z tebe byla mrtvá liška."
Myron
KOFi-chan
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KOFi-chan »

LA: Přestože bych měl dělat nejrůznější věci do školy, tak si na svého miláška určitě čas najdu.. 8-)
nuke
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nuke »

LA : Jasne, určite tu budem, teda okrem tej večere (bez Biblie). Hádam si nemyslíš, že budem pozerať TV ?
MCZ
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MCZ »

LordArian píše:Takže počítá někdo s tím, že Vánoce stráví u počítače?
Ne celý den, ale rozhodně se kolem PC mihnu, vlastně více než to ;-) .
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

Nic týkající se Vánoc mě nestresuje- na dárky, cukroví, uklízení zvysoka kašlu, jako svátky "pohody, míru a lásky" je neberu, když se chce chovat k svým blízkým hezky, nepotřebuje na to žádný svátky... navíc já s těmi blízkými nebudu. A pak je taky hnusný počasí.
Takže co zbývá? volno- které zcela strávím učením do školy...
Ave
Sigilan

Příspěvek od Ave »

Hmm tak to já se asi na štědrý den na poč nedostanu.......moji milí rodiče totiž chtějí abychom alesponˇjeden den v roce strávili spolu a bez počítače atd.
Plá plamen věrné lásky,
prýští slzy a nad hlavou hoří hvězdy
... a pak už nic... a pak už nic...
Vlasák
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlasák »

Ajantis_CG_thief píše:Nic týkající se Vánoc mě nestresuje- na dárky, cukroví, uklízení zvysoka kašlu, jako svátky "pohody, míru a lásky" je neberu, když se chce chovat k svým blízkým hezky, nepotřebuje na to žádný svátky...
S tím plný souhlas, není nad to se tak chovat kdykoli a ne prostě na povel... ale u někoho to tak bohužel funguje a zaplaťpánbu, že aspoň těch jedenkrát do roka, když už nic :roll:

To je jak se Silvestrem, kdy mi to veselení a popíjení na povel spíš leze krkem. Fajn, je to konec roku a je tu novej rok, významný den to je, ale uznávat dogma, že je to ten nejlepší den na juchání, to je poněkud mělké... Ale zase, proč to hrotit a pociťovat znechucenost... juchat budu po svym na Silvestra, juchat budu po svym jindy, takže co 8-)
Infinity forever! - Baldur's Gate II add-on CZ
Fórum plné RPG - RPG fórum

Obrázek
Zamčeno

Zpět na „Archivy“