Ludia ktorí už mesiac pred Vianocami stresujú, že nemajú darčeky a uprataný byt mi pripadajú ... ehm... smiešni

A lidi, co to zjistí ani ne týden před vánoci?nuke píše:Tiež zastávam Vlasákov názor. Vianoce si predsa môžme urobiť aké chceme (teda asapoň by sme sa o to mali snažiť).
Ludia ktorí už mesiac pred Vianocami stresujú, že nemajú darčeky a uprataný byt mi pripadajú ... ehm... smiešni
Take it easy. Vianoce si sprav pohodovéalexa píše:No, to značí, že dárečky nemám, na cukroví jsem připravila těsta dnes, uklízím průběžně...stromky se prý prodávají a kapři taky...takže uvidíme...v nejhorším zajedeme někam, hm, na měsíc![]()
Skoda ze nemam pri sebe fotoaparat.Ukazal by som ako to u mna vyzera teraz a tak isto to bude vyzerat aj na vianocenuke píše:... Vianoce si sprav pohodovéJa deň pred Vianocami nahádžem všetok mišung pod postel, vysajem koberec, utriem prach a hotovo.
S tím plný souhlas, není nad to se tak chovat kdykoli a ne prostě na povel... ale u někoho to tak bohužel funguje a zaplaťpánbu, že aspoň těch jedenkrát do roka, když už nicAjantis_CG_thief píše:Nic týkající se Vánoc mě nestresuje- na dárky, cukroví, uklízení zvysoka kašlu, jako svátky "pohody, míru a lásky" je neberu, když se chce chovat k svým blízkým hezky, nepotřebuje na to žádný svátky...