Jsem na tom docela podobně, dneska jsem se v matice dověděl, že 6 - 2 není 5 ale 4. A podle toho taky čtvrtletka dopadlaArthalion píše:Ja si uzivam prechodne obdobie spokojnosti a blazenosti, lebo som dostal na polroku 3 z matematiky.![]()
Dobrá nálada I: Archív
MCZ píše:Jsem na tom docela podobně, dneska jsem se v matice dověděl, že 6 - 2 není 5 ale 4. A podle toho taky čtvrtletka dopadlaArthalion píše:Ja si uzivam prechodne obdobie spokojnosti a blazenosti, lebo som dostal na polroku 3 z matematiky.![]()
![]()
.
JJ, to máš pravdu. I když ta pěst mi dneska taky hrozila. Kámoš se zasmál tomu, že "bossovi" školy upadlo jabko a on mu začal vyhrožovat prokopnutím obličeje. Já mu řekl ať se sklidní a on na to: "Víš ty vůbec, s kým mluvíš?" "No, podle toho, že se chceš pořád rvát, tak asi s pokémonem" pak jsem se otočil a šel pryč...těším se na zítraLerek píše:být ten Fuhrer a mít za sebou pevnou oporu davu je vždy nádherný pocit té právé SÍLY, občas je to lepší než někomu dát pěstí
Vidíš-li na konci černého tunelu světlo, pak je to obvykle na tebe letící fotonové torpédo
- Ajantis
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Tak dnes se mi mísí dobrá a špatná nálada...
Dnešní zkoušku z filosofie jsem sice napsal dobře, takže uznání by mělo být bez problémů, avšak stále čekám na výsledky Státovědy z minulé středy... Mám z toho docela strach
A zároveň si tím stěžuju na našu školu- bylo nám jasně řečeno, že do dneška budou výsledky na netu, ale já už se u něj stresuju kolik hodina pořád nic... Navíc někteří z té skupiny už je tam mají od 8mi od rána! :-/
EDIT: to je neuvěřitelný, ti parchanti to tam nedali... nj, to je přístup ke studentům
Dnešní zkoušku z filosofie jsem sice napsal dobře, takže uznání by mělo být bez problémů, avšak stále čekám na výsledky Státovědy z minulé středy... Mám z toho docela strach
A zároveň si tím stěžuju na našu školu- bylo nám jasně řečeno, že do dneška budou výsledky na netu, ale já už se u něj stresuju kolik hodina pořád nic... Navíc někteří z té skupiny už je tam mají od 8mi od rána! :-/
EDIT: to je neuvěřitelný, ti parchanti to tam nedali... nj, to je přístup ke studentům
Naposledy upravil(a) Ajantis dne 17.1.2006 23:46, celkem upraveno 1 x.
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Dneska se kupodivu opět opakuje dobrá nálada:
- uzavřela jsem známku ze zeměpisu
- zjistila jsem, že v poslední písemce z psychologických analýz a teorií jsem dostala za tři
- mám před sebou orchestr, ve kterým si sice připadám poněud tupě, ale kde se aspoň hodně nasměju
a navíc jsme s kámoškama v jídelně sypali "horu soli" (tj. že jsme přeypávaly sůl ze 4 solniček do skleničky, kde mají být párátka a nikdo nás nepřistihl
)
btw, Ariane, tak jak to dopadlo s tím pokémonem?
- uzavřela jsem známku ze zeměpisu
- zjistila jsem, že v poslední písemce z psychologických analýz a teorií jsem dostala za tři
- mám před sebou orchestr, ve kterým si sice připadám poněud tupě, ale kde se aspoň hodně nasměju
a navíc jsme s kámoškama v jídelně sypali "horu soli" (tj. že jsme přeypávaly sůl ze 4 solniček do skleničky, kde mají být párátka a nikdo nás nepřistihl
btw, Ariane, tak jak to dopadlo s tím pokémonem?
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.
Neferit: Docela v klidu. Dneska jsme kolem sebe asi pětkrát prošli, vždycky se na mě podíval stylem, kterým mě chtěl bezpochyby zabít a nakonec jsem ho potkal po škole před školou: "Tak ty sis hrál včera na frajera?" "Ne, ale do třetí třídy jsem si hrál na Supermana" a šel jsem pryč. A kupodivu se za mnou nevrhl, čemuž se docela divím.
Vidíš-li na konci černého tunelu světlo, pak je to obvykle na tebe letící fotonové torpédo
- Frosty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
LA: mno - na takovéhle typy raději bacha - moc rádi si to hezky střádají, aby ten výsledný atak byl pro ně velmi snadno odůvodnitelný a většinou to pak 'stojí za to'
Ale taky to může být prachobyčejný tlučhuba
Blížící se LANpařbička s bratránkem, v práci už začíná být snesitelněji a navíc se dnes po dvoudenní absenci asi opět dostanu k IWD
- tedy - zatím nemám jedinný důvod dobrou náladu nemít 
Blížící se LANpařbička s bratránkem, v práci už začíná být snesitelněji a navíc se dnes po dvoudenní absenci asi opět dostanu k IWD
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
ano, sice to tak vypadá, ale vztek a malé ego jsou velice třaskavá kombinaceArthalion píše:Ani by som nepovedal, pretoze si myslim, ze ten chlapec s vyhraznym pohladom je len "kinder mafista", teda neskodny tulpas.Lerek píše:LordAryan: každopádně piš dál, jak to dopadne, protože to může být ještě hodně zajímavé
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler