Hmm, co mám ráda za jídlo - krev 
 
  
 , ale hlavně zeleninu, ovoce, rýži, těstoviny, sushi a obecně japonskou kuchyni, sladkosti, brambory i bramborové knedlíky, ryby a mořské potvory, občas kuře, snesu fazole z konzervy, hrášek a čočku a mám moc ráda houby, i ty nehalucinogenní 

 . 
Nemám ráda maso, sýry, koprovku a až na rajskou a znojemskou omáčky obecně, máslové krémy, sádlo, uzeniny, normální knedlíky - no ne bramborové, já nevím, z čeho se dělají 

 , epesní humáč je zabíjačka, dršťková, vnitřnosti a jídla, co plavou ve dvou litrech oleje, z toho se mi dělá šoufl. 
Jinak pořád jím instantní věci, bo neumím vařit, tedy připravím si vejce natvrdo, nahniličko a míchaná, taky umím uvařit rýži a špagety a pak to zalít nějakým kečupem, případně tam nasypat mraženou zelenitu, ale that's all 

 . 
A mám ráda, když je jídlo ostré, takže wasabi, kari, chill etc., to je moje 
