
KOFi: kulajda je kulajda, koprovka je koprovka


Kulajda je zpravidla nakyslá, povětšinou hustší, bývají v ní houby a chybí jí oproti koprovce ještě ten větší krapítek smetanovo/mlíčnosti.
Moderátoři: Sadako, sevencreature
Ale, ale, ještě teď si vzpomínám na ten incident, kdy sis objednal houbovou polévku, a pak ji ani nedojedl, s tím, že je tam moc hubVlasák píše:Arian: jo, houby taky nemusím - max. coby ve formě přísady do polívek.
Á - pán je labužník, žeVlasák píše:Naříklad včera jsem si odpoledne dal takový štuclík zmrzliny (už nevím výrobce... takovéty kousky, co bývají sólo na zmrzlinových jídelníčcích) - kakaovo-smetanou s čokoládovými křupinkami a karamelovým krémovým vnitřkem![]()
Pan Bača: jo, brambory s máslem a mlíkem, parádní. V podobnym stylu a zapíjet mlíkem mi šmakuje variace pečených brambor rozřezaných na plátky a pak to vyjídat z pekáče a vymašťovat tu směs česneku, soli a omastku. V případě delikatesnějších chutí posypat nivou, nějakým jiným sýrem, pomazat nějakou masou směsí...