Průšvihy a zážitky ze školy
Moderátoři: Sadako, sevencreature
- AlieN
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
hromada skvělých hlášek profesorů na vysoké škole: http://mff.alikuvkoutek.cz/quotes/
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
DobréČepek Ondřej píše:Složitost
"Pokud se zeptáte na příklad algoritmicky nerozhodnutelného problému, tak toto [halting problém] vám odpoví 9 z 10 lidí... nemyslím lidi na ulici."

Holub Štěpán píše:Na zkoušce řekl studentovi:
"No to jsou základy z druhé třídy základní školy! To je přece zobrazení z abelovské grupy do množiny komplexních čísel."
Metodika programování a filozofie programovacích jazyků
"Písemky na Simulu musely být zavařeny do igelitu, protože je občas někdo pozvracel."
Řada lidí propagujících Simulu byla taková ta sorta se svítícíma očima. Na jedné přednášce jeden věrozvěst Simuly začínal:
"Nemáte vysokou pec? Snadná pomoc. Napíšete v Simule new(vysoká pec) a už ji máte!"
Základy algebry
O derivacích polynomů.
Stanovský: "Analýzníci to učí jen v tělese reálných čísel, ale my si to ukážeme pro všechny obory integrity..."
Student: "Analýzníci jsou lůza..."
Stanovský: "Přesně tak..."
Na kvantovou fyziku si musíte zvyknout ... třeba jako na kokain.

Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Práve jsem ve škole zažila neočekávané - celou hodinu fyziky jsme si hráli s bublifukem a blbli jsme tak, že nám odpoledne uklízečka na stopro vyhlásí hodinu osobní nenávisti
Že by za náhradní program mohla i skutečnost, že z původního počtu 30 studentů ve třídě je nás jenom osm??

Že by za náhradní program mohla i skutečnost, že z původního počtu 30 studentů ve třídě je nás jenom osm??

http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.

Včerejší divoký zážitek: o přestávce jsme čekali před učebnou a z dlouhé chvíle někdo vytáhl tenisák. Chvíli jsme si ohleduplně kopali, ale jak to tak bývá, za chvíli se hra trošku zvrtla a začali jsme to tenisákem rvát do zdí (už mi ta škola leze na mozek... Ještě týden a jsem navždy pryč
), no a za chvilku mi ten míč tak krásně poskakoval, že jsem neodolal a napral to nártem do nástěnky - obří nástěnky přes půl šířky chodby - a jaké bylo mé překvapení, když se nástěnka, držící na zdi pouze připínáčky, začala pomalu odtrhávat, až se dočista odtrhla a s praskotem dopadla na zem... 

"Za život si nic nekoupíš, ty čůzo! Haahahahahahahaahahaa…"
Žádné. Podařilo se zatajit tenisák, díky němuž by nás čekala ředitelská důtka.Tokkar píše:A osobní následky?

Ty krávo, fakt???DerAdler píše:3. ročník na strednej, hodina nemčiny: sedel som vpredu hneď pred katedrou a triedna učiteľka ma požiadala aby som polial kvet, ktorý bol na katedre. Pohotovo, bez dlhého rozmýšľania som do kvetináča napľul Twisted Evil

"Za život si nic nekoupíš, ty čůzo! Haahahahahahahaahahaa…"
bohužel nebo bohudík???Jab píše:Vůbec nevím, o čem to mluvíš.Castamir píše:minutu ticha za zemřelé prázdniny![]()

ARCANINE is known for its high speed. It is said to be capable of running over 6,200 miles in a single day and night. The fire that blazes wildly within this POKéMON's body is its source of power.
Konečně sem se vrátil do země zaslíbené. Příště určitě na sever, k moři už nechci. Ale zase začla škola a spousta věcí co musim ještě vyřídit. A navíc vízo z 8smičky se ukazuje už na s. škole tak bych se měl začít šrotit.
No uvidíme jak mi to pude.
No uvidíme jak mi to pude.
Jak jste to mohli se mnou vydržet? Já byl tak strašně blbej. 
-------------------------------------------
Flower power

-------------------------------------------
Flower power