Průšvihy a zážitky ze školy

Aneb místo k posezení a příjemnému rozhovoru nad jedem dle chuti.

Moderátoři: Sadako, sevencreature

Odpovědět
SiNuHeT
Sigilan

Příspěvek od SiNuHeT »

krokodile: nevylučuju, že Alexa prof. není, každopádně určitě mluvíme oba o tom samém ;-)
yenn
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yenn »

Tokkar píše:dle datumu v indexu hadám, že to byl tvůj otec :?: :think:
Ne, vyprávěl nám to jeden docent na přednášce, on byl jedním z těch ostatních studentů. Datum jsem jen tak střelil.
Horoskop stojí drachmu a je o drachmu předražený. [Quintus Ennius]
AlieN
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlieN »

hromada skvělých hlášek profesorů na vysoké škole: http://mff.alikuvkoutek.cz/quotes/
Vlasák
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlasák »

AlieN: cha, tak to je pěkné :applause: Koukám, že Burešovi pejsci tam jsou již uvedení a na storku z hlasováním je tam místa málo, ale už tam šoupu ;-)
Infinity forever! - Baldur's Gate II add-on CZ
Fórum plné RPG - RPG fórum

Obrázek
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

Čepek Ondřej píše:Složitost

"Pokud se zeptáte na příklad algoritmicky nerozhodnutelného problému, tak toto [halting problém] vám odpoví 9 z 10 lidí... nemyslím lidi na ulici."
Dobré :lol:
Holub Štěpán píše:Na zkoušce řekl studentovi:
"No to jsou základy z druhé třídy základní školy! To je přece zobrazení z abelovské grupy do množiny komplexních čísel."
Metodika programování a filozofie programovacích jazyků

"Písemky na Simulu musely být zavařeny do igelitu, protože je občas někdo pozvracel."

Řada lidí propagujících Simulu byla taková ta sorta se svítícíma očima. Na jedné přednášce jeden věrozvěst Simuly začínal:
"Nemáte vysokou pec? Snadná pomoc. Napíšete v Simule new(vysoká pec) a už ji máte!"
Základy algebry

O derivacích polynomů.
Stanovský: "Analýzníci to učí jen v tělese reálných čísel, ale my si to ukážeme pro všechny obory integrity..."
Student: "Analýzníci jsou lůza..."
Stanovský: "Přesně tak..."
Na kvantovou fyziku si musíte zvyknout ... třeba jako na kokain.
:lol:
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Lerek
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lerek »

včera se mi stala vtipná věc

biologie, povídání o fotosyntéze a jejím schématu

Učitel: "A tohle je látka NADP."
Já: "NSDAP." a tento usměv - :-D
Učitel: "Hnědý košile a rajtky, viď?"
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

Práve jsem ve škole zažila neočekávané - celou hodinu fyziky jsme si hráli s bublifukem a blbli jsme tak, že nám odpoledne uklízečka na stopro vyhlásí hodinu osobní nenávisti :lol:

Že by za náhradní program mohla i skutečnost, že z původního počtu 30 studentů ve třídě je nás jenom osm?? :think: :roll:
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play

Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno. ;-)
Adieu
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adieu »

Včerejší divoký zážitek: o přestávce jsme čekali před učebnou a z dlouhé chvíle někdo vytáhl tenisák. Chvíli jsme si ohleduplně kopali, ale jak to tak bývá, za chvíli se hra trošku zvrtla a začali jsme to tenisákem rvát do zdí (už mi ta škola leze na mozek... Ještě týden a jsem navždy pryč :dancing: ), no a za chvilku mi ten míč tak krásně poskakoval, že jsem neodolal a napral to nártem do nástěnky - obří nástěnky přes půl šířky chodby - a jaké bylo mé překvapení, když se nástěnka, držící na zdi pouze připínáčky, začala pomalu odtrhávat, až se dočista odtrhla a s praskotem dopadla na zem... :lol:
"Za život si nic nekoupíš, ty čůzo! Haahahahahahahaahahaa…"
Tokkar
Dabus

Příspěvek od Tokkar »

A osobní následky? :twisted:
The Oldest King's Knight At Realm is like a shadow on Sigil's street at moonless night.
DerAdler
Sigilan

Příspěvek od DerAdler »

3. ročník na strednej, hodina nemčiny: sedel som vpredu hneď pred katedrou a triedna učiteľka ma požiadala aby som polial kvet, ktorý bol na katedre. Pohotovo, bez dlhého rozmýšľania som do kvetináča napľul :twisted:
Adieu
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adieu »

Tokkar píše:A osobní následky? :twisted:
Žádné. Podařilo se zatajit tenisák, díky němuž by nás čekala ředitelská důtka. :-D Výmluva byla taková, že jsme se strkali a ono to nějak spadlo. :lol: Vlastně jsme museli jen mírně poškozenou nástěnku znovu připevnit, ale to šlo jednoduše.
DerAdler píše:3. ročník na strednej, hodina nemčiny: sedel som vpredu hneď pred katedrou a triedna učiteľka ma požiadala aby som polial kvet, ktorý bol na katedre. Pohotovo, bez dlhého rozmýšľania som do kvetináča napľul Twisted Evil
Ty krávo, fakt??? :shock: No, v podstatě mám taky podobný zážitek, když třídní idiot novému matikáři nejdříve pomazával celou židli křídou, až ho to přestalo bavit a přešel k slinám... Učitel si do toho nesedl - varovali jsme ho. :-)
"Za život si nic nekoupíš, ty čůzo! Haahahahahahahaahahaa…"
Castamir
Sigilan

Příspěvek od Castamir »

minutu ticha za zemřelé prázdniny :cry: :-(
ARCANINE is known for its high speed. It is said to be capable of running over 6,200 miles in a single day and night. The fire that blazes wildly within this POKéMON's body is its source of power.
Jab
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jab »

Castamir píše:minutu ticha za zemřelé prázdniny :cry: :-(
Vůbec nevím, o čem to mluvíš. :-D
Castamir
Sigilan

Příspěvek od Castamir »

Jab píše:
Castamir píše:minutu ticha za zemřelé prázdniny :cry: :-(
Vůbec nevím, o čem to mluvíš. :-D
bohužel nebo bohudík??? :roll: :-) ....
ARCANINE is known for its high speed. It is said to be capable of running over 6,200 miles in a single day and night. The fire that blazes wildly within this POKéMON's body is its source of power.
Trandul
Sigilan

Příspěvek od Trandul »

Konečně sem se vrátil do země zaslíbené. Příště určitě na sever, k moři už nechci. Ale zase začla škola a spousta věcí co musim ještě vyřídit. A navíc vízo z 8smičky se ukazuje už na s. škole tak bych se měl začít šrotit.
No uvidíme jak mi to pude.
Jak jste to mohli se mnou vydržet? Já byl tak strašně blbej. :-D
-------------------------------------------
Flower power
Odpovědět

Zpět na „Měděná čelenka“