Pan Bača píše:Ale fuj, nech toho....jak to cítím v puse, tak mě natahuje jak sviňa....
Vampi: k tomu odporu proti české kuchyni jsi došla "vlastními zkušenostmi", nebo proto, že to je "moderní", žrát jen jako ital, číňan a já nevím, kdo ještě ;) ( i když k tobě mi tahle možnost moc nepasuje)
Nemůžu si pomoct, ale veškerá hysterie proti české kuchyni mi přijde jako módní hit, aby tzv. celebrity ukázaly, jak jsou světové a my, malí čeští človíčci, jsme proti nim naprostý póvl.
Přišla jsem k tomu několika velmi špatnými zkušenostmi v útlém věku. Prostě mi tzv. "tradičních" českých jídel téměř nic nechutná a po tučnějších věcech, kterých je mezi nimi docela dost, se mi dělá špatně

. Btw. mám dojem, že česká kuchyně je opět velice IN

aspoň jsem to četla v jakémsi pochybném plátku na netu
EDIT: Hranolky..brambory, když se zmrazí a rozmrazí, tak se z nich stane nechutná kaše, takže se brambory na hranolky myjí v pyrosiřičitanu

nevím, co to je, ale moc chutně to nezní, mě osobně ty kupované nechutnají, zásadně domácí.
A oblíbené kuchyně? Japonská, thajská, čínská, italská, řecká, španělská, místy i francouzská.
Neoblíbené: Íránská, neměcká, česká & slovenská, anglická.