Vampiria: To, které moc nemusím, raději ani nejím
Mňamky anebo oblíbená jídla
Moderátoři: Sadako, sevencreature
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Vlasák: No, já si někdy moc vybírat nemůžu..tak prostě sním něco, z čeho se nepozvracím a co na mě nemluví:) a snažím se nějak zalít vším možným, aby to bylo co nejvíce jedlé:).
Jj, třešňová deviace...tohle ovoce je tak maximálně dokonalé, že by jej pospolu snad zdlabali i Gándhí s Mengelem:)
Jj, třešňová deviace...tohle ovoce je tak maximálně dokonalé, že by jej pospolu snad zdlabali i Gándhí s Mengelem:)
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Smetana je ZLOAlieN píše:Jahody se smetanou moc nemusím, maximálně tak s mlékem, ale hlavně samotné
Ale jahody s mlékem jsou také má oblíbená strava (hádejte, co jsem měl dneska k obědu...
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Na to, že těch keříčků na zahradě zase tolik nemáme, tak samotných jahod máme opravdu požehnaně (tzn. jahodové knedlíky, marmelády, jahody se šlehačkou, jahody samotné
)..
Doporučuji.. - banány dát na gril (ale mělo by to jít udělat i v mikrovlnce), nechat je z obou stran zčernat, odstranit slupku, vnitřek posypat skořicovým cukrem a na to šlehačku

Doporučuji.. - banány dát na gril (ale mělo by to jít udělat i v mikrovlnce), nechat je z obou stran zčernat, odstranit slupku, vnitřek posypat skořicovým cukrem a na to šlehačku
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Doporučuji strčit celý banán (i ve slupce) do mrazáku, až zmrzne - celkem jedno - nechte ho tam třeba celý den - oloupat (začátečníci mohou aplikovat horkou vodu na slupku, jinak by to mělo jít normáln) a sníst - jako zmrzlinu nebo nanuk.
Tzv. zmrzlina líných studentů (takhle jsem se na konci semestru zbavoval přebytečných banánů, které by jinak zčernaly)
P.S. Samozřejmě je možné zrmrzlé banány normálně rozmixovat a připravit z nich normální zmrzlinu, ale proč se namáhat
Tzv. zmrzlina líných studentů (takhle jsem se na konci semestru zbavoval přebytečných banánů, které by jinak zčernaly)
P.S. Samozřejmě je možné zrmrzlé banány normálně rozmixovat a připravit z nich normální zmrzlinu, ale proč se namáhat
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
- Ithralsiel
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
sedmibestie: To znám:). Nebo, když už není vůbec nic a je šílené vedro, tak vzít plastový kelímek, naplnit vodou a hodit do mrazáku, s nožem uprostřed. A pak jen rozpižlat a cucat:).
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
- Ithralsiel
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem taková lama, že by si o ten nůž rozřízl xicht. Radši tam dávám cokoliv neostrého, podobného pravému, na držení určenému držátku 
Souřadnice 1476 na 4972. Podívejte se, pánové. Je tam meteor větší než King Kongova ranní stolice.
Tak to seš vážně ty? Nevkusnej trouba se zubama, co vypadaj jako druidská svatyně ?
A.J. Rimmer, D.Lister, Kryton, Kocour
Tak to seš vážně ty? Nevkusnej trouba se zubama, co vypadaj jako druidská svatyně ?
A.J. Rimmer, D.Lister, Kryton, Kocour
- Neferit Sr.
- Sigilan
- Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>
nemsí jej být moc, ale je to mňamka:) doporučuji s rýží;) Navíc je to nejjistější volba v neznámých restauracích třeba na vodě:)Neferit Sr. píše:Ahojte
co jahody, co třešně, mražené banány-všechno je to odvaz, ale co říkáte na smažáka. lepivec, gumák či jiné názvy? Co prostě říkáte na smažený sýr?
JRRT: "Jestliže chápeš, buď spokojen."
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
- necrotising_
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
- Javor
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Zvláštní, ale zatím jsem jediný člověk, kterého znám a nijak zvlášť nemusí smažák.
A pokud jste lineo-flegmatici, skvělé jsou jahody a pixle jakéhokoliv (teda kromě kostkového) cukru
EDIT: A jen tak mimochodem, když už se to tu probírá, jakou přílohu (side-dish) preferujete? Hlasuji pro opékané brambory
A pokud jste lineo-flegmatici, skvělé jsou jahody a pixle jakéhokoliv (teda kromě kostkového) cukru
EDIT: A jen tak mimochodem, když už se to tu probírá, jakou přílohu (side-dish) preferujete? Hlasuji pro opékané brambory
Feed your head