Mňamky anebo oblíbená jídla

Aneb místo k posezení a příjemnému rozhovoru nad jedem dle chuti.

Moderátoři: Sadako, sevencreature

Odpovědět
Vlasák
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlasák »

Sirine: smetana tam je spíš na hutnost, nemnoho, mlíko na jemnost a jahody na chuť ;-)

Vampiria: To, které moc nemusím, raději ani nejím ;-) No, ale třešně, ty jsou silnej kalibr... na ně mi taky vyrostla celkem slušná deviace ;-)
Infinity forever! - Baldur's Gate II add-on CZ
Fórum plné RPG - RPG fórum

Obrázek
AlieN
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlieN »

Jahody se smetanou moc nemusím, maximálně tak s mlékem, ale hlavně samotné 8-)
Zato třešně mám moc moc rád :-) , když nejsou čerstvé tak klidně otevřu litrovou zavařovačku a u nějaké filmu ji celou spořádám :-P
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

Vlasák: No, já si někdy moc vybírat nemůžu..tak prostě sním něco, z čeho se nepozvracím a co na mě nemluví:) a snažím se nějak zalít vším možným, aby to bylo co nejvíce jedlé:).

Jj, třešňová deviace...tohle ovoce je tak maximálně dokonalé, že by jej pospolu snad zdlabali i Gándhí s Mengelem:)
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

AlieN píše:Jahody se smetanou moc nemusím, maximálně tak s mlékem, ale hlavně samotné 8-)
Smetana je ZLO :evil: Nechápu lidi, co si ji dávají k jahodám (třeba polovina mé rodiny :lol: :lol:)

Ale jahody s mlékem jsou také má oblíbená strava (hádejte, co jsem měl dneska k obědu... :wink: :-P ).
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
KOFi-chan
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KOFi-chan »

Na to, že těch keříčků na zahradě zase tolik nemáme, tak samotných jahod máme opravdu požehnaně (tzn. jahodové knedlíky, marmelády, jahody se šlehačkou, jahody samotné 8-) )..

Doporučuji.. - banány dát na gril (ale mělo by to jít udělat i v mikrovlnce), nechat je z obou stran zčernat, odstranit slupku, vnitřek posypat skořicovým cukrem a na to šlehačku :drool: ;-)
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Doporučuji strčit celý banán (i ve slupce) do mrazáku, až zmrzne - celkem jedno - nechte ho tam třeba celý den - oloupat (začátečníci mohou aplikovat horkou vodu na slupku, jinak by to mělo jít normáln) a sníst - jako zmrzlinu nebo nanuk.

Tzv. zmrzlina líných studentů (takhle jsem se na konci semestru zbavoval přebytečných banánů, které by jinak zčernaly) :lol:

P.S. Samozřejmě je možné zrmrzlé banány normálně rozmixovat a připravit z nich normální zmrzlinu, ale proč se namáhat 8-)
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Ithralsiel
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ithralsiel »

sevencreature píše:Tzv. zmrzlina líných studentů
Ty jseš jeden z nich, hádám. :lol:
Souřadnice 1476 na 4972. Podívejte se, pánové. Je tam meteor větší než King Kongova ranní stolice.
Tak to seš vážně ty? Nevkusnej trouba se zubama, co vypadaj jako druidská svatyně ?

A.J. Rimmer, D.Lister, Kryton, Kocour
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

sedmibestie: To znám:). Nebo, když už není vůbec nic a je šílené vedro, tak vzít plastový kelímek, naplnit vodou a hodit do mrazáku, s nožem uprostřed. A pak jen rozpižlat a cucat:).
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Ithralsiel
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ithralsiel »

Já jsem taková lama, že by si o ten nůž rozřízl xicht. Radši tam dávám cokoliv neostrého, podobného pravému, na držení určenému držátku ;-)
Souřadnice 1476 na 4972. Podívejte se, pánové. Je tam meteor větší než King Kongova ranní stolice.
Tak to seš vážně ty? Nevkusnej trouba se zubama, co vypadaj jako druidská svatyně ?

A.J. Rimmer, D.Lister, Kryton, Kocour
Neferit Sr.
Sigilan
Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>

Příspěvek od Neferit Sr. »

Ahojte
co jahody, co třešně, mražené banány-všechno je to odvaz, ale co říkáte na smažáka. lepivec, gumák či jiné názvy? Co prostě říkáte na smažený sýr?
Vallun
Dabus

Příspěvek od Vallun »

Neferit Sr. píše:Ahojte
co jahody, co třešně, mražené banány-všechno je to odvaz, ale co říkáte na smažáka. lepivec, gumák či jiné názvy? Co prostě říkáte na smažený sýr?
nemsí jej být moc, ale je to mňamka:) doporučuji s rýží;) Navíc je to nejjistější volba v neznámých restauracích třeba na vodě:)
JRRT: "Jestliže chápeš, buď spokojen."
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Vallun píše:doporučuji s rýží;)
Dobrou chuť :roll:

Smažák jím nejradši samotný s rajčaty, ev. rajčatovým salátem nebo ho obložím vším možným v housce.
necrotising_
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od necrotising_ »

sS hranulkama, hmm...
AlieN
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlieN »

Smažák s rejží? :shock: Tak do toho bych nešel, k tomu jím jedině brambory (v jakékoli úpravě)
Jinak ho samozřejmě jím a to docela často, jak píše Vallun tak se dá jíst kdekoli (a to dokonce i v menze :shock:)
Javor
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Javor »

Zvláštní, ale zatím jsem jediný člověk, kterého znám a nijak zvlášť nemusí smažák.

A pokud jste lineo-flegmatici, skvělé jsou jahody a pixle jakéhokoliv (teda kromě kostkového) cukru 8-)

EDIT: A jen tak mimochodem, když už se to tu probírá, jakou přílohu (side-dish) preferujete? Hlasuji pro opékané brambory :mrgreen:
Feed your head
Odpovědět

Zpět na „Měděná čelenka“