Noční thread II
Moderátoři: Sadako, sevencreature
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Lerek: Hehe, jak dlouho tu hodláš nechat ten podpis úplně vpravo
?
Hmm, tak pořad o vrazích nezklamal - viděla jsem z něj asi polovinu a povídali tam samé hlouposti, nebo obecně známé skutečnosti
kdyby radši dali nějaký hodnotný horror - třeba Summer of Sam 
Hmm, tak pořad o vrazích nezklamal - viděla jsem z něj asi polovinu a povídali tam samé hlouposti, nebo obecně známé skutečnosti
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
dokud mi někdo neřekne, že jsem idiot, který neudží vlastní moč (čí jinou taky) popřípadě alkoholik, co pije a dává si podpissu hovna, aby byl coolVampiria píše:Lerek: Hehe, jak dlouho tu hodláš nechat ten podpis úplně vpravo?
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
- yenn
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Vampiria: Krvavé léto? To bych mezi horory nezařadil 
Horoskop stojí drachmu a je o drachmu předražený. [Quintus Ennius]
vždy mě potěší, když jména těchto dvou sympaťáků někdo zmíní v pochvalné formulaci, můj děd měl rád toho prvého a já zase rád toho druhéhoVanda píše:Dokument mě nezlákal, protože mi bylo jasné, že to o Stalinovi ani Hilterovi nebude:-) Jinak jsem dnes zcela grogy a budu cely tyden,pac vstavam na šestou..a piji drink ze lněného semínka, prý je to děsně zdravý a podle toho to taky chutná
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
No já osobně taky ne, ale je to o sériovém vrahovi a všude to má mj. popis horror, tak jsem to spojila:).yenn píše:Vampiria: Krvavé léto? To bych mezi horory nezařadil
Hmm, na csfd se vyskytuje šílená lůza. Jeden umí pouze hloupě urážet a další (monolog) zase tvrdí, že se Vietnam může psát Větnam a slova srdce a dcera se dají napsat též jako srce a cera. Masakr.
- Cesare
- Lim-Lim
- Bydliště: Over the hills and far away... (Where Teletubbies come to play.)
- Kontaktovat uživatele:
Může a dají...Vampiria píše: ...a další (monolog) zase tvrdí, že se Vietnam může psát Větnam a slova srdce a dcera se dají napsat též jako srce a cera. Masakr.
Akorát to bude napsaný blbě...
These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Cesara: Jistě
kdežto m. tvrdil, že to jest správně a že mu to řekla profesorka na FILOLOGICKÉ fakultě Masarykovy university
.
- Cesare
- Lim-Lim
- Bydliště: Over the hills and far away... (Where Teletubbies come to play.)
- Kontaktovat uživatele:
Šprýmař...Vampiria píše:Cesara: Jistěkdežto m. tvrdil, že to jest správně a že mu to řekla profesorka na FILOLOGICKÉ fakultě Masarykovy university
.
These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--