Noční thread II

Aneb místo k posezení a příjemnému rozhovoru nad jedem dle chuti.

Moderátoři: Sadako, sevencreature

Odpovědět
Lerek
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lerek »

ne, v Tescu opravdu ne, to je na nás málo buržoustní 8-) ;-)
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
DerAdler
Sigilan

Příspěvek od DerAdler »

No konečne sa to tu trošku rozprúdilo. Idem si zapáliť na tie moje choré priedušky :twisted: .
"Das einzige Mittel gegen den Verstand zusiegen ist Stärke und Angst." Adolf Hitler, Mein Kampf
Obrázek
Lerek
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lerek »

DerAdler píše:No konečne sa to tu trošku rozprúdilo. Idem si zapáliť na tie moje choré priedušky :twisted: .
a jakou značku si to pokuřuješ?
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
DerAdler
Sigilan

Příspěvek od DerAdler »

Lerek: Sparty alebo Malbáče ťažké.
"Das einzige Mittel gegen den Verstand zusiegen ist Stärke und Angst." Adolf Hitler, Mein Kampf
Obrázek
Lerek
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lerek »

DerAdler píše:Lerek: Sparty alebo Malbáče ťažké.
já bych tedy s nemocnými průduškami preferoval raději šňupací tabák, ale jinak ok
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

Lerek: Hehe, jak dlouho tu hodláš nechat ten podpis úplně vpravo :lol: ?

Hmm, tak pořad o vrazích nezklamal - viděla jsem z něj asi polovinu a povídali tam samé hlouposti, nebo obecně známé skutečnosti :roll: kdyby radši dali nějaký hodnotný horror - třeba Summer of Sam 8-)
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
DerAdler
Sigilan

Příspěvek od DerAdler »

Asi si pustím Galacic Civilizations a poučím EmZákov o význame slova "Lebensraum" :twisted:
Obrázek
Lerek
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lerek »

Vampiria píše:Lerek: Hehe, jak dlouho tu hodláš nechat ten podpis úplně vpravo :lol: ?
dokud mi někdo neřekne, že jsem idiot, který neudží vlastní moč (čí jinou taky) popřípadě alkoholik, co pije a dává si podpissu hovna, aby byl cool ;-)
yenn
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yenn »

Vampiria: Krvavé léto? To bych mezi horory nezařadil :think:
Horoskop stojí drachmu a je o drachmu předražený. [Quintus Ennius]
Vanda
Sigilan

Příspěvek od Vanda »

Dokument mě nezlákal, protože mi bylo jasné, že to o Stalinovi ani Hilterovi nebude:-) Jinak jsem dnes zcela grogy a budu cely tyden,pac vstavam na šestou..a piji drink ze lněného semínka, prý je to děsně zdravý a podle toho to taky chutná :-)
Lerek
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lerek »

Vanda píše:Dokument mě nezlákal, protože mi bylo jasné, že to o Stalinovi ani Hilterovi nebude:-) Jinak jsem dnes zcela grogy a budu cely tyden,pac vstavam na šestou..a piji drink ze lněného semínka, prý je to děsně zdravý a podle toho to taky chutná :-)
vždy mě potěší, když jména těchto dvou sympaťáků někdo zmíní v pochvalné formulaci, můj děd měl rád toho prvého a já zase rád toho druhého :-D
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

yenn píše:Vampiria: Krvavé léto? To bych mezi horory nezařadil :think:
No já osobně taky ne, ale je to o sériovém vrahovi a všude to má mj. popis horror, tak jsem to spojila:).

Hmm, na csfd se vyskytuje šílená lůza. Jeden umí pouze hloupě urážet a další (monolog) zase tvrdí, že se Vietnam může psát Větnam a slova srdce a dcera se dají napsat též jako srce a cera. Masakr.
Cesare
Lim-Lim
Bydliště: Over the hills and far away... (Where Teletubbies come to play.)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cesare »

Vampiria píše: ...a další (monolog) zase tvrdí, že se Vietnam může psát Větnam a slova srdce a dcera se dají napsat též jako srce a cera. Masakr.
Může a dají...
Akorát to bude napsaný blbě... ;-)
These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

Cesara: Jistě 8-) kdežto m. tvrdil, že to jest správně a že mu to řekla profesorka na FILOLOGICKÉ fakultě Masarykovy university :mrgreen: .
Cesare
Lim-Lim
Bydliště: Over the hills and far away... (Where Teletubbies come to play.)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cesare »

Vampiria píše:Cesara: Jistě 8-) kdežto m. tvrdil, že to jest správně a že mu to řekla profesorka na FILOLOGICKÉ fakultě Masarykovy university :mrgreen: .
Šprýmař... :lol:
These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
Odpovědět

Zpět na „Měděná čelenka“