Moderátoři: Sadako, sevencreature
dokud mi někdo neřekne, že jsem idiot, který neudží vlastní moč (čí jinou taky) popřípadě alkoholik, co pije a dává si podpissu hovna, aby byl coolVampiria píše:Lerek: Hehe, jak dlouho tu hodláš nechat ten podpis úplně vpravo?
vždy mě potěší, když jména těchto dvou sympaťáků někdo zmíní v pochvalné formulaci, můj děd měl rád toho prvého a já zase rád toho druhéhoVanda píše:Dokument mě nezlákal, protože mi bylo jasné, že to o Stalinovi ani Hilterovi nebude:-) Jinak jsem dnes zcela grogy a budu cely tyden,pac vstavam na šestou..a piji drink ze lněného semínka, prý je to děsně zdravý a podle toho to taky chutná
No já osobně taky ne, ale je to o sériovém vrahovi a všude to má mj. popis horror, tak jsem to spojila:).yenn píše:Vampiria: Krvavé léto? To bych mezi horory nezařadil
Může a dají...Vampiria píše: ...a další (monolog) zase tvrdí, že se Vietnam může psát Větnam a slova srdce a dcera se dají napsat též jako srce a cera. Masakr.
Šprýmař...Vampiria píše:Cesara: Jistěkdežto m. tvrdil, že to jest správně a že mu to řekla profesorka na FILOLOGICKÉ fakultě Masarykovy university
.