Průšvihy a zážitky ze školy
Moderátoři: Sadako, sevencreature
- Elessar
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Z hudobnej? OMBBF, co sa u vas tam znamkovalo? :) Btw pre mna bol najhorsi rocnik sedmicka, to som mal na polrocnom vysvedceni cca 6 dvojak, osmicku som zvladol prekvapivo dobre a po priserne dlhej dobe som mal obe vysvedcenia bez dvojok... :) O to viac ma stval fakt, ze presne v mojej deviatke zaviedli aj vysvedcenia sedmicky... Ehm, no dobre, nakoniec som rovnako v matickej triede, kde vysvedcenia nehrali ziadnu rolu a vlastne kvoli velkemu poctu samych jednotkarov sa nakoniec aj do normalnych tried bral len monitor, co na mojej krivde celkom ubera na hodnote, ale... tak nic... :)MCZ píše:Hmm, vzpomínám si, že na závěrečném vysvědčení z osmé třídy jsem měl poprvé a naposledy na ZŠ trojku. A hned tři, byť si teď nejsem jistý, z jakých předmětů přesně to bylo. Jedna ale byla určitě z hudební výchovy.
If every time we tell a lie a little fairy dies they must be building death camps in the garden.
- Zakat
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Já pravidelně chytal tojan z výtvarné výchovy.Měli jsme strašnou $%**$*$@#)*, která neměla žádný respekt.Takže nikdo nic moc nevýtvarničil 

The moon blinds my eye with opal cataracts
As I cut through the saw-mills and the stacks,
Leaping over the gully
Where I would one day take Lucy
Then wash up my hands in the gutter and the moon...
Leaping over the gully
- Zakat
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Ještě si vzpomínám na 1 třídu a mou dvojku z Tělesné výchovy.Známky:1,1,1,1,1,1,1,1,1,3.Výsledná známka na vysvědčení: 2.Proč?Neuměl jsem skákat přez švihadlo.

The moon blinds my eye with opal cataracts
Leaping over the gully
Leaping over the gully
tak 2 z tělocviku byla u mě samozřejmost, až na skákání přes kozu a různé jiné překážky a vybíjenou, jsem byla sporotovní anitalent. Uhnout a přeskočit, bylo vlastně jediné, co mi šlo.
Hudebka vždy za 2, protože jsem zpívala tak potichu, že učitelka ani nezjstila, že neznám ani slova a navíc zpívám falešně.
Jinak jsem byla trojkařka, neučila jsem se a ve škole navíc nedávala pozor. Za celou školní docházku mě ale namíchla trojka z matiky v osmičce, když jsem měla ze všech písemek dvojky a moje kámoška měla dvojku a ze všech měla trojky. To mě štve ještě dnes.

Hudebka vždy za 2, protože jsem zpívala tak potichu, že učitelka ani nezjstila, že neznám ani slova a navíc zpívám falešně.
Jinak jsem byla trojkařka, neučila jsem se a ve škole navíc nedávala pozor. Za celou školní docházku mě ale namíchla trojka z matiky v osmičce, když jsem měla ze všech písemek dvojky a moje kámoška měla dvojku a ze všech měla trojky. To mě štve ještě dnes.

My ochotní, vedeni nevědomými, děláme nemožné pro nevděčné.
(anonym?)
(anonym?)
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Vanda: Osvobození od tělocviku na alergii pylovou (to aby se nemohlo cvičit venku) a na prach (aby se nemohlo uvnitř) to jistí
.

Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Hm, nejste takhle náhodou s kamarádkou vedle sebe v abecedním pořadí, učitelově notýsku či jinak zaměnitelné? Mohlo se stát, že se nedoceněný a roztržitý pedagog pouze přehlédl a připsal tvoji známku kamarádce a obráceně.Vanda píše:Za celou školní docházku mě ale namíchla trojka z matiky v osmičce, když jsem měla ze všech písemek dvojky a moje kámoška měla dvojku a ze všech měla trojky. To mě štve ještě dnes.

Přesto i tak by to nebylo divné. Ve druháku jsem málem obdržel za 3 z biologie, ačkoliv jsem měl průměr 1,9. Myšlenkové pochody některých pedagogů zůstanou běžným smrtelníkům utajeny holt navždy.
Vampiria: bohužel jsem chytla alergii až podstatně později. Jen jsem získala částečné úlevy z tělocviku kvůli skolióze zad, což se mi pak podařilo chybou lékaře vylepšit na téměř uplnou úlevu. Takže jsem mohla v tělocviku se zabývat pouze činnostmi, které neobsahovali žádné běhání či skákání...seděla jsem na lavičce
Gerald: kámoška má jméno od B a já od V, nemyslím, že by si nás vedla vedle sebe...akorát kámoška byla ještě taková ta hodná holčička a se mnou už hrozně třískala puberta, takže v tom byly osobní sympatie, ale stejně mě to štve, hodnotí se znalosti a né, kdo nosí švestičky z vlastní zahrádky.

Gerald: kámoška má jméno od B a já od V, nemyslím, že by si nás vedla vedle sebe...akorát kámoška byla ještě taková ta hodná holčička a se mnou už hrozně třískala puberta, takže v tom byly osobní sympatie, ale stejně mě to štve, hodnotí se znalosti a né, kdo nosí švestičky z vlastní zahrádky.

My ochotní, vedeni nevědomými, děláme nemožné pro nevděčné.
(anonym?)
(anonym?)
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Já měla jednou dvojku z tělocviku jenom proto, že mi chyběl jeden bod do jedničky. Ta @@@, co jsme tehdy měli mi ten bod prostě nedala - a přitom je to běžná praxe, že ten jedn, dva body se prostě přidaj. Nj, to bude tím, že už mě neměla i z biologie - to by mi jinak přidala klidně i deset bodůZakat píše:Ještě si vzpomínám na 1 třídu a mou dvojku z Tělesné výchovy.Známky:1,1,1,1,1,1,1,1,1,3.Výsledná známka na vysvědčení: 2.Proč?Neuměl jsem skákat přez švihadlo.![]()

http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.