Průšvihy a zážitky ze školy

Aneb místo k posezení a příjemnému rozhovoru nad jedem dle chuti.

Moderátoři: Sadako, sevencreature

Odpovědět
Zakat
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zakat »

Trandul:Tak to ti držím palce, mě 8 ročník zoufale nebavil.Ale nakonec jsem to nějak zvládnul...
The moon blinds my eye with opal cataracts
As I cut through the saw-mills and the stacks,
Leaping over the gully
Where I would one day take Lucy
Then wash up my hands in the gutter and the moon...
MCZ
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MCZ »

Hmm, vzpomínám si, že na závěrečném vysvědčení z osmé třídy jsem měl poprvé a naposledy na ZŠ trojku. A hned tři, byť si teď nejsem jistý, z jakých předmětů přesně to bylo. Jedna ale byla určitě z hudební výchovy :-D.
Elessar
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Elessar »

MCZ píše:Hmm, vzpomínám si, že na závěrečném vysvědčení z osmé třídy jsem měl poprvé a naposledy na ZŠ trojku. A hned tři, byť si teď nejsem jistý, z jakých předmětů přesně to bylo. Jedna ale byla určitě z hudební výchovy :-D.
Z hudobnej? OMBBF, co sa u vas tam znamkovalo? :) Btw pre mna bol najhorsi rocnik sedmicka, to som mal na polrocnom vysvedceni cca 6 dvojak, osmicku som zvladol prekvapivo dobre a po priserne dlhej dobe som mal obe vysvedcenia bez dvojok... :) O to viac ma stval fakt, ze presne v mojej deviatke zaviedli aj vysvedcenia sedmicky... Ehm, no dobre, nakoniec som rovnako v matickej triede, kde vysvedcenia nehrali ziadnu rolu a vlastne kvoli velkemu poctu samych jednotkarov sa nakoniec aj do normalnych tried bral len monitor, co na mojej krivde celkom ubera na hodnote, ale... tak nic... :)
If every time we tell a lie a little fairy dies they must be building death camps in the garden.
yenn
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yenn »

U nás ve třídě dostal v 8., nebo 9. třídě jeden kluk dvojku z HV, ale posléze se ukázalo, že šlo o omyl. Kuriózní na tom bylo, že se to stalo zrovna člověku, který asi od tří let hraje na housle.
Horoskop stojí drachmu a je o drachmu předražený. [Quintus Ennius]
Zakat
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zakat »

Já pravidelně chytal tojan z výtvarné výchovy.Měli jsme strašnou $%**$*$@#)*, která neměla žádný respekt.Takže nikdo nic moc nevýtvarničil :-D
Leaping over the gully
Elessar
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Elessar »

Kamarat zase mal v klasaku zaokruhlenu trojku (a to mal priemer circa 3,4 a ucitelka vazne uvazovala nad stvorkou) a na vysvedceni mal jednotku... :think: No, asi ho to potesilo :)
If every time we tell a lie a little fairy dies they must be building death camps in the garden.
Zakat
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zakat »

Ještě si vzpomínám na 1 třídu a mou dvojku z Tělesné výchovy.Známky:1,1,1,1,1,1,1,1,1,3.Výsledná známka na vysvědčení: 2.Proč?Neuměl jsem skákat přez švihadlo. :roll: :lol:
Leaping over the gully
CrowX
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CrowX »

:think: Hm, táto debata mi pripomenula situáciu na základnej škole pri uzatváraní známok z hudobnej výchovy - všetkým bola HV ukradnutá a tak na konci roka prepadávalo asi 3/4 triedy - nakoniec nebola horšia známka ako 2 :lol: ja som mal paradoxne 3 jednotky (hudobný antitalent) :lol:
There is a limit to stupidity.
182
Lerek
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lerek »

mě naposledy vyhrožoval dvojkou z tělocviku profesor, když jsem na kruzích předváděl projev adolfa hitlera
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
Vanda
Sigilan

Příspěvek od Vanda »

tak 2 z tělocviku byla u mě samozřejmost, až na skákání přes kozu a různé jiné překážky a vybíjenou, jsem byla sporotovní anitalent. Uhnout a přeskočit, bylo vlastně jediné, co mi šlo.:-)
Hudebka vždy za 2, protože jsem zpívala tak potichu, že učitelka ani nezjstila, že neznám ani slova a navíc zpívám falešně.
Jinak jsem byla trojkařka, neučila jsem se a ve škole navíc nedávala pozor. Za celou školní docházku mě ale namíchla trojka z matiky v osmičce, když jsem měla ze všech písemek dvojky a moje kámoška měla dvojku a ze všech měla trojky. To mě štve ještě dnes. :-)
My ochotní, vedeni nevědomými, děláme nemožné pro nevděčné.
(anonym?)
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

Vanda: Osvobození od tělocviku na alergii pylovou (to aby se nemohlo cvičit venku) a na prach (aby se nemohlo uvnitř) to jistí 8-) .
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Geralt
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Geralt »

Vanda píše:Za celou školní docházku mě ale namíchla trojka z matiky v osmičce, když jsem měla ze všech písemek dvojky a moje kámoška měla dvojku a ze všech měla trojky. To mě štve ještě dnes. :-)
Hm, nejste takhle náhodou s kamarádkou vedle sebe v abecedním pořadí, učitelově notýsku či jinak zaměnitelné? Mohlo se stát, že se nedoceněný a roztržitý pedagog pouze přehlédl a připsal tvoji známku kamarádce a obráceně. ;-) :-D
Přesto i tak by to nebylo divné. Ve druháku jsem málem obdržel za 3 z biologie, ačkoliv jsem měl průměr 1,9. Myšlenkové pochody některých pedagogů zůstanou běžným smrtelníkům utajeny holt navždy.
Vanda
Sigilan

Příspěvek od Vanda »

Vampiria: bohužel jsem chytla alergii až podstatně později. Jen jsem získala částečné úlevy z tělocviku kvůli skolióze zad, což se mi pak podařilo chybou lékaře vylepšit na téměř uplnou úlevu. Takže jsem mohla v tělocviku se zabývat pouze činnostmi, které neobsahovali žádné běhání či skákání...seděla jsem na lavičce :-D

Gerald: kámoška má jméno od B a já od V, nemyslím, že by si nás vedla vedle sebe...akorát kámoška byla ještě taková ta hodná holčička a se mnou už hrozně třískala puberta, takže v tom byly osobní sympatie, ale stejně mě to štve, hodnotí se znalosti a né, kdo nosí švestičky z vlastní zahrádky. :-)
My ochotní, vedeni nevědomými, děláme nemožné pro nevděčné.
(anonym?)
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

Zakat píše:Ještě si vzpomínám na 1 třídu a mou dvojku z Tělesné výchovy.Známky:1,1,1,1,1,1,1,1,1,3.Výsledná známka na vysvědčení: 2.Proč?Neuměl jsem skákat přez švihadlo. :roll: :lol:
Já měla jednou dvojku z tělocviku jenom proto, že mi chyběl jeden bod do jedničky. Ta @@@, co jsme tehdy měli mi ten bod prostě nedala - a přitom je to běžná praxe, že ten jedn, dva body se prostě přidaj. Nj, to bude tím, že už mě neměla i z biologie - to by mi jinak přidala klidně i deset bodů :twisted:
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play

Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno. ;-)
Trandul
Sigilan

Příspěvek od Trandul »

Neferit:Proto že ti šla, nebo že si byla na Biologii úplný dřevo?
Jak jste to mohli se mnou vydržet? Já byl tak strašně blbej. :-D
-------------------------------------------
Flower power
Odpovědět

Zpět na „Měděná čelenka“