Vlasák: já teda do sladkostí dost dělám, je to můj koníček a matně si vybavuji, že Zoretka kdysi existovala, ale jestli ještě existuje, tak jsem na ni v obchodě nenarazila. Připomeň mi, jaký měla tvar a barvu obalu?
Mňamky anebo oblíbená jídla
Moderátoři: Sadako, sevencreature
Tak Jab napsal na téma maso přesně to, na co jsem se delší dobou chystala.
Vlasák: já teda do sladkostí dost dělám, je to můj koníček a matně si vybavuji, že Zoretka kdysi existovala, ale jestli ještě existuje, tak jsem na ni v obchodě nenarazila. Připomeň mi, jaký měla tvar a barvu obalu?
Vlasák: já teda do sladkostí dost dělám, je to můj koníček a matně si vybavuji, že Zoretka kdysi existovala, ale jestli ještě existuje, tak jsem na ni v obchodě nenarazila. Připomeň mi, jaký měla tvar a barvu obalu?
My ochotní, vedeni nevědomými, děláme nemožné pro nevděčné.
(anonym?)
(anonym?)
- Sirine
- Sigilan
- Příspěvky: 1283
- Registrován: 3.10.2005 16:44
- Bydliště: Ust Natha - Modrá Sféra
- Kontaktovat uživatele:
Nesouhlasím...trávila jsem poměrně dost času na dvou vysokoškolských kolejích v Blave a jsem tedy asi naprosto beznadějný případ ....Ajantis píše:Na odvykání konzumace masa je dobrý život na vysokoškolské koleji.
Ale on je vlastně dobrý na odvykání konzumace veškerého jídla.
...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
- sevencreature
- Sigil Team
- Příspěvky: 7395
- Registrován: 26.9.2005 1:24
- Bydliště: Země
- Kontaktovat uživatele:
- Sirine
- Sigilan
- Příspěvky: 1283
- Registrován: 3.10.2005 16:44
- Bydliště: Ust Natha - Modrá Sféra
- Kontaktovat uživatele:
Niva je celkem fajn a rozhodně na zahuštění je asi xkrát lepší než jakýkoliv škrob nebtak něcoVanda píše:Niva spraví každé jídlo, pokud to není sladké.![]()
Já dneska osobně měla největší chuťový zážitek z arašídů v medu.
...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
- Sadako
- Sigil Team
- Příspěvky: 4552
- Registrován: 25.9.2005 12:58
- Bydliště: Sigil
- Kontaktovat uživatele:
Elessar: Pokud budeš maso občas jíst, tak NEJSI vegetarián.
Jsi jen člověk, který z masa udělal margiální součást svého jídelníčku.
Maso v medu? Jak to chutná?
Maso v medu? Jak to chutná?
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Tvar měla jako taková trubičkaVanda píše:Vlasák: já teda do sladkostí dost dělám, je to můj koníček a matně si vybavuji, že Zoretka kdysi existovala, ale jestli ještě existuje, tak jsem na ni v obchodě nenarazila. Připomeň mi, jaký měla tvar a barvu obalu?
- AlieN
- Sigilan
- Příspěvky: 2932
- Registrován: 4.10.2005 13:31
- Bydliště: Zlín, Brno, Praha a tak podobně
- Kontaktovat uživatele:
Vegetariáni nejí maso z přesvědčení a pokud říkáš že teď maso nejíš, ale příští středu si možná dáš řízek tak opravdu NEJSI vegetariánElessar píše:Neviem, netusim, ci maso NEBUDEM jest. Len to nemozem vylucit ;)
Tohle mi něco připomíná, ale mám dojem že se to jmenovalo jinak.Vlasák píše:Tvar měla jako taková trubičkaVevnitř byla nějaká žlutá náplň, snad vaječnej koňak nebo něco takového (podobné co ve špičkách
). Celé to bylo v čokoládě... Obal si vybavuju velmi matně - myslím, že takový stříbrný.
Hmmm jo, mňam. Bylo to první jídlo, které mi udělala moje malá pani domácí. Dneska jsem k snídani tláskal její Krtkův dort se smetanou a banánem. Snědl jsem ho už asi půlku.Sirine píše:Maso v medu chutná skvěle, je křehčí a jemnější (tak dvě-tři lžíce na půl kila masa a 2-4 hodiny marinování je ideální![]()
