Tak Jab napsal na téma maso přesně to, na co jsem se delší dobou chystala.
Vlasák: já teda do sladkostí dost dělám, je to můj koníček a matně si vybavuji, že Zoretka kdysi existovala, ale jestli ještě existuje, tak jsem na ni v obchodě nenarazila. Připomeň mi, jaký měla tvar a barvu obalu?
My ochotní, vedeni nevědomými, děláme nemožné pro nevděčné.
(anonym?)
Ajantis píše:Na odvykání konzumace masa je dobrý život na vysokoškolské koleji.
Ale on je vlastně dobrý na odvykání konzumace veškerého jídla.
Nesouhlasím...trávila jsem poměrně dost času na dvou vysokoškolských kolejích v Blave a jsem tedy asi naprosto beznadějný případ .... ach jo...mimochodem ta moje dnešní obědovečeře byla super, jeden se nestačí divit, jak špetka tymiánu a kousek nivy udělají s masem v medu zázraky
...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
Elessar: Pokud budeš maso občas jíst, tak NEJSI vegetarián. Jsi jen člověk, který z masa udělal margiální součást svého jídelníčku.
Maso v medu? Jak to chutná?
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas? Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým. Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel. Protože světlo mě dráždí.
Vanda píše:Vlasák: já teda do sladkostí dost dělám, je to můj koníček a matně si vybavuji, že Zoretka kdysi existovala, ale jestli ještě existuje, tak jsem na ni v obchodě nenarazila. Připomeň mi, jaký měla tvar a barvu obalu?
Tvar měla jako taková trubička Vevnitř byla nějaká žlutá náplň, snad vaječnej koňak nebo něco takového (podobné co ve špičkách ). Celé to bylo v čokoládě... Obal si vybavuju velmi matně - myslím, že takový stříbrný.
Elessar píše:Neviem, netusim, ci maso NEBUDEM jest. Len to nemozem vylucit ;)
Vegetariáni nejí maso z přesvědčení a pokud říkáš že teď maso nejíš, ale příští středu si možná dáš řízek tak opravdu NEJSI vegetarián
Vlasák píše:Tvar měla jako taková trubička Vevnitř byla nějaká žlutá náplň, snad vaječnej koňak nebo něco takového (podobné co ve špičkách ). Celé to bylo v čokoládě... Obal si vybavuju velmi matně - myslím, že takový stříbrný.
Tohle mi něco připomíná, ale mám dojem že se to jmenovalo jinak.
Sirine píše:Maso v medu chutná skvěle, je křehčí a jemnější (tak dvě-tři lžíce na půl kila masa a 2-4 hodiny marinování je ideální
Hmmm jo, mňam. Bylo to první jídlo, které mi udělala moje malá pani domácí. Dneska jsem k snídani tláskal její Krtkův dort se smetanou a banánem. Snědl jsem ho už asi půlku.
Elessar: takže de facto ani neuvažuješ o tom, že bys byl vegetariánem.
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas? Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým. Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel. Protože světlo mě dráždí.
Heh... Takto- rad by som maso prestal jest, ked vyleziem zo skolskej jedalne. Uplne. Stopercentne to zarucit nemozem. Ale prinajhorsom by som si ho mal davat len obcas. Enough? :)
If every time we tell a lie a little fairy dies they must be building death camps in the garden.