Nebo že by četl fórum?Sirine píše: jo, asi mu fakt došlo, co to značí rozházet si to se mnou

Moderátoři: Sadako, sevencreature
Nebo že by četl fórum?Sirine píše: jo, asi mu fakt došlo, co to značí rozházet si to se mnou
Ta kniha je určitě prokletá. Když jsem ji začal před měsícem číst, na druhé straně se mi spustila krev z nosu a nepřestala, dokud jsem knihu za 20 minut (během nichž jsem prokrvil kapesník) neodložil. Když jsem se k ní před týdnem vrátil, po pár stranách mě chytily pořádné celodenní žaludeční křeče. No a když jsem s ní včera skončil a jal se studovat "oficiální" správněprávní skripta, skolila mě nějaká hnusná nemoc. Vzhledem k tomu, že nezabírají dokonce ani echinaceové kapky a paralen, zaručená to kombinace, bude to něco většího (což mi znemožní studium).Ajantis píše:Čtu jednu z nejabsurdnějších právnických učebnic, Základy správního práva od Milana Kindla a kol... Je skvělá, zdravě ironická a na poměry právnických knih dosti nezvyklá, žel obávám se, že pro účely zkoušky bude spíše kontraproduktivní - ne nadarmo ji obsáhlý seznam doporučené literatury nezná a ve fakultní knihovně není ani jeden exemplář.
No, jen kdyby obětinu na oltář matky přírody šlo pokládat v nějaké méně hlučnější podobě a především ne zrovna ve zkouškovém.Neferit Sr. píše:To přežiješ. My to už máme za sebou abyl to skutečně silný zážitek. A pak to vědomí jak ekologicky prospějete matce přírodě. Proti tomuto pocitu žádná oběť není dost veliká.