Stížnosti na všechno II

Aneb místo k posezení a příjemnému rozhovoru nad jedem dle chuti.

Moderátoři: Sadako, sevencreature

Odpovědět
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Re: Stížnosti na všechno II

Příspěvek od sevencreature »

Sirine píše: jo, asi mu fakt došlo, co to značí rozházet si to se mnou :shhh:
Nebo že by četl fórum? :wink:
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Sirine
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sirine »

-i to je možné :-) 8-)
...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
Morty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Morty »

Stazujem sa na svoju blbost, ze som sa prihlasil na staru skolu, na svoju lenivost, ze som sa tam poriadne neucil, na svoju blbost, ze som prestupil na dalsiu a nato, ze sa teraz musim ucit cely prvy polrok jedneho predmetu do zajtra, kvoli rozdielovym skuskam(ak neviete co to je, tak to dost pripomina maturitu :P )
Inak, preco sa to ucim az dnes? lebo az dnes som dostal poznamky a okruhy, na ktore sa mam zamerat :-x (navyse mi termin skusok zastupkyna riaditela asi zabudla spomenut, takze som sa az v piatok dozvedel, ze kedy ich budem robit :wall: )
Zajtra mi drzte palce, toto bude vopruz...

Kazdopadne varujem vsetkych skolakov: ucte sa! Ak nechcete stratit rok tak ako ja, alebo ak nechcete niekde "kopat kanaly" tak sa ku*va ucte, popripade prestupte na nieco lahsie, uz pocas prveho polroka prveho rocnika ;-)
Takuto debilitu ja svojim detom nedopustim :-x
Fama nihil est celerius.
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken.
The Force shall free me.
Firkraag
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Firkraag »

Stezuji si na jednoho nejmenovaneho automechanika.. Je to s prominutim zasrana svine zlodejska!
Když jsem byl malý, byl jsem namyšlený…. ale teď už nemám chybu.
Vallun
Dabus

Příspěvek od Vallun »

Stěžuji si na Ing. Kovářovou z odboru rybářství, myslivosti a včelařství.... Teď na mne vyjela, co se ti odovluji po ní chtít stanovisko k nějaké správní žalobě, když tomu advokátovi před dvěma lety (v jiné věci jiného žalobce) už odpovídali....
JRRT: "Jestliže chápeš, buď spokojen."
Cesare
Lim-Lim
Bydliště: Over the hills and far away... (Where Teletubbies come to play.)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cesare »

...dneska přijede návštěva, až zejtra odjede - a v pátek se zas na návštěvu vydávám já (a odjedu až v neděli).
A dlouhodobě se nacházím v naprosto nespolečenské náladě.

Člověk ale nezabouchne cestujícím kamarádům dveře před nosem... A jestli na víkend nedorazím do Jihlavy, má nejdražší kolegyně mě v pondělí zabije (pravděpodobně tak, že mě za šíleného řevu rozsápe na samé malé mastné caparty).
These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

A co se v Jihlavě děje zajímavého? :-)
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Sirine
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sirine »

-celé je to nahouby :wall: -jak jinak, že? v pátek do práce-uzávěrky (termín opět zkrácen, ale prac.doba nikoliv :-? několik nových ředitelů, ale organizační struktura se odkládá o další dva týdny, chybí to a chybí tamto... :-? a v sobotu je kitshow v kopru, na kterou se těší všichni kromě mě (nějak dokážu vidět jen ten šílený dav lidí... :eh: )-už moc toho nechybí :boohoo:
...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
Neferit Sr.
Sigilan
Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>

Příspěvek od Neferit Sr. »

Sirine - jak to děláš, že Ti to pokaždé vyjde tak, že to vypadá na Armagedon? Tak jak to popsalas je to na ručník do ringu.

Pro neznalého: co to je " kitshow v kopru "
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."

neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

Ajantis píše:Čtu jednu z nejabsurdnějších právnických učebnic, Základy správního práva od Milana Kindla a kol... Je skvělá, zdravě ironická a na poměry právnických knih dosti nezvyklá, žel obávám se, že pro účely zkoušky bude spíše kontraproduktivní - ne nadarmo ji obsáhlý seznam doporučené literatury nezná a ve fakultní knihovně není ani jeden exemplář.
Ta kniha je určitě prokletá. Když jsem ji začal před měsícem číst, na druhé straně se mi spustila krev z nosu a nepřestala, dokud jsem knihu za 20 minut (během nichž jsem prokrvil kapesník) neodložil. Když jsem se k ní před týdnem vrátil, po pár stranách mě chytily pořádné celodenní žaludeční křeče. No a když jsem s ní včera skončil a jal se studovat "oficiální" správněprávní skripta, skolila mě nějaká hnusná nemoc. Vzhledem k tomu, že nezabírají dokonce ani echinaceové kapky a paralen, zaručená to kombinace, bude to něco většího (což mi znemožní studium).
Byla to varování a já neuposlechl...

1. Už nikdy nebudu číst fakultou nedoporučenou knihu z Plzně.
2. Už nikdy nebudu číst fakultou nedoporučenou knihu z Plzně.
3. Už nikdy nebudu číst fakultou nedoporučenou knihu z Plzně.
4. Už nikdy nebudu číst fakultou nedoporučenou knihu z Plzně.
5. Už nikdy nebudu číst fakultou nedoporučenou knihu z Plzně.
...
99. Už nikdy nebudu číst fakultou nedoporučenou knihu z Plzně.
100. Už nikdy nebudu číst fakultou nedoporučenou knihu z Plzně.
Geralt
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Geralt »

To je den:

Nejdřív mě v pět vzbudí idiotský soused, který si pustí na plné pecky nějakou hudbu, a pak se začne hlasitě vybavovat s návštěvou. Než jsem se převlíkl, abych mu šel něco ošklivého říct, hudbu po pár minutách vypnul. V živé konverzaci sice pokračoval, ale to mi bylo jedno a usnul jsem.

Od 7:30 začala rekonstrukce - zateplování - paneláku. Při vší smůle se dneska pracuje na našem patře. Takže okolním bytům řežou balkóny a kolem drnčí zbíječka, před jejímž hlomozem není úniku. Zrovna dneska, kdy:

a.) se musím učit
b.) je státní svátek
c.) je zavřená škola a všechny knihovny
d.) jsem zrovna jednou doma a ne v Praze
e.) první čajovna otevírá až od jedný
Neferit Sr.
Sigilan
Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>

Příspěvek od Neferit Sr. »

To přežiješ. My to už máme za sebou abyl to skutečně silný zážitek. A pak to vědomí jak ekologicky prospějete matce přírodě. Proti tomuto pocitu žádná oběť není dost veliká.
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."

neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
Vallun
Dabus

Příspěvek od Vallun »

Stěžuji si na neuvěřitelný amatérism a diletantství těch *píp* z vedení Slávie. Oni vědí, že bude nával na lístky, ale přesto nechají pro nějakých 2500 lidí otevřenou jednu pokladnu. . .
JRRT: "Jestliže chápeš, buď spokojen."
Tho0or
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tho0or »

Já bych si rád postěžoval na klimatizace a jejich vynálezce, díky tomu teď musim na všechny a všechno s šeptat. Včera mi stačila půl hodina u zákazníka a dneska tohle, doufamm že z toho omarodim :doh: :snooty:
Mrtvej elf, dobrej elf :D
Rangers and hampsters everywhere :D
Geralt
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Geralt »

Neferit Sr. píše:To přežiješ. My to už máme za sebou abyl to skutečně silný zážitek. A pak to vědomí jak ekologicky prospějete matce přírodě. Proti tomuto pocitu žádná oběť není dost veliká.
No, jen kdyby obětinu na oltář matky přírody šlo pokládat v nějaké méně hlučnější podobě a především ne zrovna ve zkouškovém. ;-)

Vallun: Vida, zrovna jsem jel tramvají kolem a říkal jsem si, cože se tam vine takový had lidí. Ale musím vám uznat, že z venčí vypadá stadion hezky.
Odpovědět

Zpět na „Měděná čelenka“