Moderátoři: Sadako, sevencreature
Feuer frei!Cozzinnni píše:To já mám ještě horší náladu. Ani ne 500 metrů od našeho baráku bouchl před hodinou plyn. Jedna ženská to odnesla, druhá leží na ARU. A moje desetiletá ségra tam okolo měla jít zrovna v době výbuchu.
![]()
![]()
![]()
o/Lerek píše:Feuer frei!Cozzinnni píše:To já mám ještě horší náladu. Ani ne 500 metrů od našeho baráku bouchl před hodinou plyn. Jedna ženská to odnesla, druhá leží na ARU. A moje desetiletá ségra tam okolo měla jít zrovna v době výbuchu.
![]()
![]()
![]()
Teda řeknu ti, ty jsi dneska fakt musel snídat vtipnou kaši, co?Neferit Sr. píše:Nebo že bys radostí nad odchodem do školy juchnul a zvesela si povyskočil?
Hm, nějak tak všechno dohromady. Lustr jsme věšeli zhruba před 6 lety, a od tý doby jsem nějakých pár centimetrů povyrostl. A povyskočil jsem si taky, ale ne radostí, ale protože jsem vybíhal na autobus.Neferit Sr. píše:Co bylo příčinou? Nízko pověšený lustr nebo vysoko umístěná hlava.? Nebo že bys radostí nad odchodem do školy juchnul a zvesela si povyskočil?
Co jste mu uvařili, to snídal.Neferit píše:Teda řeknu ti, ty jsi dneska fakt musel snídat vtipnou kaši, co?Neferit Sr. píše:Nebo že bys radostí nad odchodem do školy juchnul a zvesela si povyskočil?![]()
Když on vstává, já jsem ještě vesele v limbuTokkar píše:Co jste mu uvařili, to snídal.Neferit píše:Teda řeknu ti, ty jsi dneska fakt musel snídat vtipnou kaši, co?![]()
![]()