Blbá nálada
Moderátoři: Sadako, sevencreature
- Sirine
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
dnes to stojí také za...ráno jsem zaspala o deset minut (jo, když peču do jedné v noci...), uteklo mi zvíře a nechtělo zpáky do klece, autobus mi ujel přímo před nosem a v tom hnusném počasí jel další až za půl hoďky, v práci to chce granát aby bylo čisto a před sebou mám třídní schůzky....kruci, já chci dovolenou

...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
- Cozzinnni
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
To já mám ještě horší náladu. Ani ne 500 metrů od našeho baráku bouchl před hodinou plyn. Jedna ženská to odnesla, druhá leží na ARU. A moje desetiletá ségra tam okolo měla jít zrovna v době výbuchu.

"Násilí, holá síla, vyřešilo v dějinách mnohem více než kterýkoliv jiný faktor, a opačný názor je jenom toužebné očekávání v té nejhorší podobě. Druhy, jež na tuto základní pravdu zapomněly, vždycky platily svými životy a svobodou."
Feuer frei!Cozzinnni píše:To já mám ještě horší náladu. Ani ne 500 metrů od našeho baráku bouchl před hodinou plyn. Jedna ženská to odnesla, druhá leží na ARU. A moje desetiletá ségra tam okolo měla jít zrovna v době výbuchu.
![]()
![]()
![]()
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
o/Lerek píše:Feuer frei!Cozzinnni píše:To já mám ještě horší náladu. Ani ne 500 metrů od našeho baráku bouchl před hodinou plyn. Jedna ženská to odnesla, druhá leží na ARU. A moje desetiletá ségra tam okolo měla jít zrovna v době výbuchu.
![]()
![]()
![]()
|
/\
811!!!
The day is done
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...
- Neferit Sr.
- Sigilan
- Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>
Sirine - den jako z partesu.
Doufám, že jsi jej ve zdraví přežila. Někdy se to sejde jedna radost či jeden smutek. A třídní schůzky. Blahé paměti když jsem jezdil na ty od Neferit tak to bylo v pohodě. Ale s Kebulí to bylo o zdraví. Tento student přiváděl do stavu těžké deprese občas i mě. Ale děti jsou radost a nakonec jsme jeho studia přežili ve zdráví.
Přeji Ti, aby ten dnešní den byl alespoň o trochu lepší.
Doufám, že jsi jej ve zdraví přežila. Někdy se to sejde jedna radost či jeden smutek. A třídní schůzky. Blahé paměti když jsem jezdil na ty od Neferit tak to bylo v pohodě. Ale s Kebulí to bylo o zdraví. Tento student přiváděl do stavu těžké deprese občas i mě. Ale děti jsou radost a nakonec jsme jeho studia přežili ve zdráví.
Přeji Ti, aby ten dnešní den byl alespoň o trochu lepší.
Naposledy upravil(a) Neferit Sr. dne 13.12.2006 14:21, celkem upraveno 1 x.
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."
neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
- Neferit Sr.
- Sigilan
- Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Teda řeknu ti, ty jsi dneska fakt musel snídat vtipnou kaši, co?Neferit Sr. píše:Nebo že bys radostí nad odchodem do školy juchnul a zvesela si povyskočil?
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.
- AlmSiVi
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Hm, nějak tak všechno dohromady. Lustr jsme věšeli zhruba před 6 lety, a od tý doby jsem nějakých pár centimetrů povyrostl. A povyskočil jsem si taky, ale ne radostí, ale protože jsem vybíhal na autobus.Neferit Sr. píše:Co bylo příčinou? Nízko pověšený lustr nebo vysoko umístěná hlava.? Nebo že bys radostí nad odchodem do školy juchnul a zvesela si povyskočil?
Co jste mu uvařili, to snídal.Neferit píše:Teda řeknu ti, ty jsi dneska fakt musel snídat vtipnou kaši, co?Neferit Sr. píše:Nebo že bys radostí nad odchodem do školy juchnul a zvesela si povyskočil?![]()
Ad. blbá nálada - hmmm, nóo, tak tu momentálně nemám.
The Oldest King's Knight At Realm is like a shadow on Sigil's street at moonless night.
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Když on vstává, já jsem ještě vesele v limbuTokkar píše:Co jste mu uvařili, to snídal.Neferit píše:Teda řeknu ti, ty jsi dneska fakt musel snídat vtipnou kaši, co?![]()
![]()
Jinak já mám opravdu blbou náladu - měli jsme psát dneska dvě písemky, na obsah Gogolova Revizora a v chemii na vedlejší skupiny prvků. Kvůli těm @&Đ[!
jsme psali jenom Revizora, pak odešlo dalších pět lidí a ve třídě nás zůstalo cirka 13. Když to viděla chemikářka, tak oněm krysám, co na poslední chvíli opouštělypotápějící se loď napráskala neomluvené hodiny a ... přesunula písemku o týden později
se to o týden posunulo! Ti @&Đ[!
mají jediný štěstí, že dyž jsem některé z nich viděla, tak už jsem stihla trochu vychládnout, jinak by to skončilo takhle
nebo takhle
nebo takhle

ale s největší pravděpodobností takhle

http://gh.ffshrine.org?r=23256