Blbá nálada

Aneb místo k posezení a příjemnému rozhovoru nad jedem dle chuti.

Moderátoři: Sadako, sevencreature

Odpovědět
Sirine
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sirine »

dnes to stojí také za...ráno jsem zaspala o deset minut (jo, když peču do jedné v noci...), uteklo mi zvíře a nechtělo zpáky do klece, autobus mi ujel přímo před nosem a v tom hnusném počasí jel další až za půl hoďky, v práci to chce granát aby bylo čisto a před sebou mám třídní schůzky....kruci, já chci dovolenou :-? 8-)
...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
Cozzinnni
Sigilan
Bydliště: Kontrolní stanoviště duálního 350 mm pulzního děla.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cozzinnni »

To já mám ještě horší náladu. Ani ne 500 metrů od našeho baráku bouchl před hodinou plyn. Jedna ženská to odnesla, druhá leží na ARU. A moje desetiletá ségra tam okolo měla jít zrovna v době výbuchu.
:-( :-( :-( :-(
So now, we have easy choice: Our and Earth's death, or their and Praia Prime death.
Admirál Gilbert, těsně před bitvou o Proximu Centauri, kde Aliance zastavila praianský postup ke Sluneční soustavě
Lerek
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lerek »

Cozzinnni píše:To já mám ještě horší náladu. Ani ne 500 metrů od našeho baráku bouchl před hodinou plyn. Jedna ženská to odnesla, druhá leží na ARU. A moje desetiletá ségra tam okolo měla jít zrovna v době výbuchu.
Feuer frei! :!:
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
Yachiko
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yachiko »

Lerek píše:
Cozzinnni píše:To já mám ještě horší náladu. Ani ne 500 metrů od našeho baráku bouchl před hodinou plyn. Jedna ženská to odnesla, druhá leží na ARU. A moje desetiletá ségra tam okolo měla jít zrovna v době výbuchu.
Feuer frei! :!:
o/
|
/\

811!!!

:lol: :lol: :lol:
The day is done
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...
Hamster
Dabus

Příspěvek od Hamster »

Yachiko: Váš doktor, nebo lékárník vám pomůžou přestat navštěvovat fórum vaultu šílené brahmíny. 8-)
Neferit Sr.
Sigilan
Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>

Příspěvek od Neferit Sr. »

Sirine - den jako z partesu.

Doufám, že jsi jej ve zdraví přežila. Někdy se to sejde jedna radost či jeden smutek. A třídní schůzky. Blahé paměti když jsem jezdil na ty od Neferit tak to bylo v pohodě. Ale s Kebulí to bylo o zdraví. Tento student přiváděl do stavu těžké deprese občas i mě. Ale děti jsou radost a nakonec jsme jeho studia přežili ve zdráví.

Přeji Ti, aby ten dnešní den byl alespoň o trochu lepší.
Naposledy upravil(a) Neferit Sr. dne 13.12.2006 14:21, celkem upraveno 1 x.
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."

neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
wosmahl
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wosmahl »

Normálně sem stahoval přes torent naruta, kterej měl 175 mb a když mi chybí nějakejch 12,5 tak se odpojí všichni seedi .. :evil: :evil: střílel bych brokovnicí do hlavy, jak by se to líbilo jim, když by se takhle každej odpojil...
Hamster
Dabus

Příspěvek od Hamster »

Právě jsem se vrátil od zubaře... Pominu to, že by mi v tý držce něco našel i kdybych tam lezl každej tejden, ale muset kvůli tomu v pátek vstávat v osm?? Copak nejsme lidi? :evil:
AlmSiVi
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlmSiVi »

Ráno se mi nějak povedlo hlavou rozbít lustr u sebe v pokoji. Fakt skvělý :-(
Neferit Sr.
Sigilan
Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>

Příspěvek od Neferit Sr. »

Co bylo příčinou? Nízko pověšený lustr nebo vysoko umístěná hlava.? Nebo že bys radostí nad odchodem do školy juchnul a zvesela si povyskočil? :-)
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."

neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
Lerek
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lerek »

nebo stav mentál? :lol:
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

Neferit Sr. píše:Nebo že bys radostí nad odchodem do školy juchnul a zvesela si povyskočil? :-)
Teda řeknu ti, ty jsi dneska fakt musel snídat vtipnou kaši, co? :roll: :twisted:
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play

Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno. ;-)
AlmSiVi
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlmSiVi »

Neferit Sr. píše:Co bylo příčinou? Nízko pověšený lustr nebo vysoko umístěná hlava.? Nebo že bys radostí nad odchodem do školy juchnul a zvesela si povyskočil? :-)
Hm, nějak tak všechno dohromady. Lustr jsme věšeli zhruba před 6 lety, a od tý doby jsem nějakých pár centimetrů povyrostl. A povyskočil jsem si taky, ale ne radostí, ale protože jsem vybíhal na autobus.
Tokkar
Dabus

Příspěvek od Tokkar »

Neferit píše:
Neferit Sr. píše:Nebo že bys radostí nad odchodem do školy juchnul a zvesela si povyskočil? :-)
Teda řeknu ti, ty jsi dneska fakt musel snídat vtipnou kaši, co? :roll: :twisted:
Co jste mu uvařili, to snídal. :angel:

Ad. blbá nálada - hmmm, nóo, tak tu momentálně nemám. :-P
The Oldest King's Knight At Realm is like a shadow on Sigil's street at moonless night.
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

Tokkar píše:
Neferit píše:Teda řeknu ti, ty jsi dneska fakt musel snídat vtipnou kaši, co? :roll: :twisted:
Co jste mu uvařili, to snídal. :angel:
Když on vstává, já jsem ještě vesele v limbu :lol: a navíc - já si taky snídani (pokud nějakou chci) musím dělat sama :twisted:

Jinak já mám opravdu blbou náladu - měli jsme psát dneska dvě písemky, na obsah Gogolova Revizora a v chemii na vedlejší skupiny prvků. Kvůli těm @&Đ[! Obrázek jsme psali jenom Revizora, pak odešlo dalších pět lidí a ve třídě nás zůstalo cirka 13. Když to viděla chemikářka, tak oněm krysám, co na poslední chvíli opouštělypotápějící se loď napráskala neomluvené hodiny a ... přesunula písemku o týden později :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Jak kripl se do noci učím, aby to aspoň nějak vypadalo a kvůi těm @&Đ[! Obrázek se to o týden posunulo! :evil: A aby toho nebylo málo, tak se odložily i další písemky - a to do týdne, kdy píšem 3 další velké písemky :evil:

Ti @&Đ[! Obrázek mají jediný štěstí, že dyž jsem některé z nich viděla, tak už jsem stihla trochu vychládnout, jinak by to skončilo

takhle Obrázek

nebo takhle Obrázek

nebo takhle Obrázek

ale s největší pravděpodobností takhle Obrázek
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play

Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno. ;-)
Odpovědět

Zpět na „Měděná čelenka“